duvetmia

2015-05-26
21:15:08

En ny början.

Hej!
Tänkte damma av den gamla bloggen och göra ett nytt försök att skriva regelbundet. Anledningen är annorlunda den här gången -Nu gör jag det för att behålla motivationen. De senaste två åren har träningen blivit mindre och mindre regelbunden och maten har förfallit helt. Jag har gått upp i vikt. Jag har lyckats parera det hyffsat med hjälp av perioder av stenhård bantning och sedan perioder av totalt kaos. Jag tänker ändra på det nu. Bli mer hälsosam jämt eftersom jag vet hur bra jag mår då. 
 
Jag smygstartade med en sjudagars "halvdetox" med shakes till frukost och lunch, sen en nyttig middag på det. Sen blev det två dagar med fusk och nu är jag inne på dag två av Forevers nya kickstart C9. 
 
C9 är tuffare än den vanliga detoxen, då jag endast druckit aloe vera, en shake och ätit lite sallad/godkända frukter i två dagar. Från och med imorgon blir den lite snällare, jag får lägga till en shake och äta middag för 600 kalorier. Igår var det tuffast, idag har jag inte varit panikhungrig alls och då har jag ändå varit ute på en löptur utöver cyklandet på jobbet. 
 
Detta innehåller C9:
  
Jag hoppas att bloggandet ska hjälpa mig att hålla mig på banan. Jag upplevde det fungera 2011, så varför inte 2015?
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: