duvetmia

2014-09-27
20:52:59

.

Jag bloggar inte alls lika mycket som jag önskar att jag gjorde. Dels för att jag så sällan sitter vid datorn nu för tiden och dels för att jag prioriterar mitt arbete och studierna. Jag jobbar ju 100 % samtidigt som jag pluggar 50 % på distans, samtidigt som man ska bolla med ett privatliv och Foreversäljandet vid sidan av. Älskar att ha mycket att göra och samtidigt se till att allting är av en kvalité som är top notch.
 
Och nu är jag sjuk också. Jag har dragit på mig en riktigt redig förkylning som har satt sig på lungorna. Blir helt anfådd av ingenting, som att hänga tvätt, gå till köket och tillbaka till soffan eller när jag pratar för mycket. Käkar bipollen och dricker aloe vera som en galning för att kurera mig.
 
Idag har jag och Peter varit och provkört bilar. Vi vet väl ungefär vad vi vill ha nu och det lutar åt en sprillans ny bil. Värdeminskningen på bilar från 2012 eller senare, i det skick vi vill ha, är så pass liten. Men vi får se! 
 
Igår var jag på inflyttningsfest hos Roxy och Joel. Jag hade riktigt roligt trots att jag är sjuk. Käkade kräftor och tog det givetvis väldigt lugnt med alkoholen.
 
Imorgon blir det plugg hela dagen då första hemtentan ska in senast onsdag 23:59! Jag är nästan klar, men det är just nu för lite text.. Mitt största problem och något som jag alltid har fått både kritik och beröm för: jag är grym på att fatta mig kort! Ibland är det en fördel och ibland en nackdel. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: