duvetmia

2014-09-27
20:52:59

.

Jag bloggar inte alls lika mycket som jag önskar att jag gjorde. Dels för att jag så sällan sitter vid datorn nu för tiden och dels för att jag prioriterar mitt arbete och studierna. Jag jobbar ju 100 % samtidigt som jag pluggar 50 % på distans, samtidigt som man ska bolla med ett privatliv och Foreversäljandet vid sidan av. Älskar att ha mycket att göra och samtidigt se till att allting är av en kvalité som är top notch.
 
Och nu är jag sjuk också. Jag har dragit på mig en riktigt redig förkylning som har satt sig på lungorna. Blir helt anfådd av ingenting, som att hänga tvätt, gå till köket och tillbaka till soffan eller när jag pratar för mycket. Käkar bipollen och dricker aloe vera som en galning för att kurera mig.
 
Idag har jag och Peter varit och provkört bilar. Vi vet väl ungefär vad vi vill ha nu och det lutar åt en sprillans ny bil. Värdeminskningen på bilar från 2012 eller senare, i det skick vi vill ha, är så pass liten. Men vi får se! 
 
Igår var jag på inflyttningsfest hos Roxy och Joel. Jag hade riktigt roligt trots att jag är sjuk. Käkade kräftor och tog det givetvis väldigt lugnt med alkoholen.
 
Imorgon blir det plugg hela dagen då första hemtentan ska in senast onsdag 23:59! Jag är nästan klar, men det är just nu för lite text.. Mitt största problem och något som jag alltid har fått både kritik och beröm för: jag är grym på att fatta mig kort! Ibland är det en fördel och ibland en nackdel. 
 
 
2014-09-14
16:51:45

en liten update

Fy sjutton vad bra detoxen var! Tappade 4.7 kilo och 5 centimeter i midjan. Sover som en bebis och min mage har aldrig mått bättre! Är dock väldigt lättpåverkad nu när jag dricker alkohol och efter att ha käkat biopopcorn igår har jag samlat på mig så mycket vätska att mina ögonlock är dubbla sin vanliga storlek.. Tur att sånt lägger sig ganska fort iallafall, haha.
 
 
Jag är numera även återförsäljare för dessa produkter (och allt annat de har). Har lagt min första beställning och har gjort provet och blivit registrerad hos dem. Sjukt spännande! Ska ha ett homeparty 18:00 på torsdag. Om någon är sugen på att prova någon av deras grymma grejer så är det bara att ni hör av er. Kan speciellt rekomendera Aloe Vera Gel, den slinker ner varje dag.
 
Nåja. I fredags var jag ut med Fia. Käkade tacos och förade hos henne innan vi gick till Pitchers och BillOchBob. 
 
 
Igår var jag på Erikslund med Jessica på eftermiddagen och sedan på kvällen käkade jag och Peter på Karlsson på taket och kollade på Let's be cops på bio. 
 
 
Idag har jag pluggat och röstat. Är i fas trots många bollar i luften.
 
 
2014-09-08
17:49:47

Dag 8

Jag är nu inne på näst sista dagen av detoxen. Det känns sorgligt och jag vill inte sluta. Jag är helt såld på dessa produkter! Kommer definitivt fortsätta använda deras grejer trots att detoxen är över. Tänkte köra på smoothies till frukost (och/eller något annat på helgen), sen "vanlig" lunch (äter ju hyffsat nyttigt även i vanliga fall) och sen lättare måltid/smoothie till middag. Sen ska jag fortsätta med aloe veran (dock i mindre mängd) och de andra kosttillskotten. 
 
Ska på ett möte med folk som säljer för företaget idag med Pauline. Är 99% säker på att jag vill börja som återförsäljare så får väl se vad som sägs ikväll. 
 
Borde väl kanske börja förbereda mig.