duvetmia

2014-10-20
18:36:11

don't lose yourself on the way

Och helt plötsligt har det gått nästan en månad sedan jag bloggade sist!? Jösses vad fort tiden går. Sen att jag är ganska upptagen har väl lite med det hela att göra. Känns sådär dock att börja varenda inlägg såhär, haha.
 
Så. What's new?
  • Jag får snart krupp på min dator då det har blivit glapp i inputen för laddning. Den har ju hängt med i typ 4 år nu så det är väl dags att uppgradera till en ny.
  • Jag sålde mest i mitt Forever-team i september. Det bor visst en säljare i mig!
  • Jag har fyllt 23 år. Var inte jag nyss 18? Fast ändå känns det så långt bort. Hade fika för släkten och hemmafest för kompisarna. Med öppen bar. 
  • Vi har köpt bil! En Mazda 3, Optimum, från 2014. Trodde inte att jag gillade att köra bil, men i den här lilla pärlan gör jag det gärna!
  • Jag har klarat 2 tentor. En hemtenta och en "vanlig". Då godkänt var enda alternativet på hemtentan fick jag nöja mig med det, och ett C på "vanliga" tentan (VG för oss som har bättre koll på den typen av betyg). 
  • Jag har kickat igång träningen igen! Är inne på min andra vecka nu och konditionen börjar redan hämta sig lite. Kör på aminosyror, Argi+, från Forever vilka är värda varenda krona!
  • Jobbat och pluggat som om det inte fanns någon morgondag. Kör så det ryker bara! 
Idag tänkte jag plugga hela förmiddagen, men vaknade 9 (trött efter att ha jobbat helg..) och kände mig helt ofokuserad. Bestämde mig för att det är bättre att jag hoppar över läsningen, så jag ska snart plöja igenom lite litteratur nu istället. 13:30 hämtade jag upp Roxy på jobbet och åkte till Rusta. Efter att vi tagit oss igenom rena himmelriket följde hon med mig till gymmet. Sprang en stund på löpbandet och tränade mage i 30 minuter innan vi stretchade och stod på huvudet/händerna. Eller Roxy gjorde det. Jag försökte. Är lite feg och då går det inte så bra (skyller på att jag är lång. Blir ett högt fall!). 
 
Nej, nu ska jag göra lite nytta!