duvetmia

2014-05-04
16:30:24

Här inne ekar det tomt.

Hej!
April gick i Fitnessfightens tecken. Varken maten eller träningen var direkt någon raketforskning (det vill säga inte värt 600 kronor om man är hyffsat insatt i hälsa redan innan) men det gav motivation till 30 dagar av träning och clean eating och gjorde att jag var "tvungen" att ge "äta-var-tredje-timme" en chans. Tappade 4.8 kilo och 8 cm i midjan. Märkte nu i helgen att jag även förminskat min magsäck rätt rejält. Jag och Peter förlovade oss 1 maj (vår 5-årsdag ♥) och var på Krusenberg Herrgår lördag-söndag för att fira. Var konstant mätt hela dagen igår. Höll på att kräkas redan under förrätten tack vare att jag har noll koll på hur mycket mat jag klarar. Måste passa mig så att jag inte tänjer ut min mage mer nu, hur skönt som helst att bli mätt på den mängd mat jag ska äta! 
 
Blev tyvärr (eller tack och lov?) sjuk 1 april vilket betydde att jag inte kunde träna de första två veckorna då jag var mer eller mindre dödssjuk. Som tur var betydde det även att jag hade ungefär noll aptit och därför inte tycte det var särskilt svårt alls att vänja kroppen vid en liten mängd mat. Har dessutom upptäckt att om jag äter var tredje timme hetsäter jag inte på kvällarna och om jag äter rejält med kolhydrater till frukost och lunch orkar jag mer på gymmet. Jag trodde inte att det gjorde så stor skillnad, men efter att ha gjort det en månad vill jag aldrig mer gå tillbaka till min forna diet. 
 
Jobbar för övrigt fortfarande kvar i hemtjänsten men nu under en period sitter jag som assistent och jobbar i kundtjänsten. Utför lite administrativa uppgifter och har fått sitta lite på en annan enhet också. Jag är så glad för att jag hamnade på ett sånt bra jobb. Jag har verkligen fått ett sånt fint förtroende och bra möjligheter att utvecklas. 
 
Kanske skulle göra bloggen till en hälsoblogg nu när jag har fått tillbaka motivationen.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: