duvetmia

2014-05-05
21:57:27

att bli lurad för att saker är så hypade

Den första, och största, besvikelsen är proteinet från Fitnessguru. Det rekomenderades ju varmt på alla möjliga bloggar, stora som små. Jag köpte två stora burkar och alla wheyportionspåsarna och jag har inte smakat en enda av dem som ens smakat okej. Jag tycker faktiskt att de är riktigt vidriga och de klunkas upp så fort som möjligt. Felet är att alla har någon stark konstig bismak som påminner det där medlet som ska göra att man inte biter på naglarna. 
 
Sen har vi Fitnessfighten. Idén är genial men det känns som att de försöker tjäna pengar med minsta möjliga ansträngning. Kostschemat var så ospecificerat att jag hade kunnat googla i 10 minuter och fått fram samma information. Träningen bestod av samma övningar i samma ordning dag ut och dag in eftersom det bara böts ut en enda övning om dagen. De har en kass, billig, svårnavigerad hemsida och för allt detta tog de alltså 600 spänn. Som sagt; värt om du har noll koll på hur du bör äta och aldrig bränt en kalori på någon form av träning.
 
Sist men inte minst har vi det hetaste just nu; Questbars! Jag har köpt 13 olika smaker, hunnit beta av 4 och ingen av dem har varit supergod (och då innefattar de 4 ändå cookies and cream och cookie dough som är mest hypade). Helt okej, men inte mer än så. Tycker att Swebar, Charlotte Perelli, Starnutrition, Goodlife och Fitnessguru slår Questbar med hästlängder. Fördelen är dock att Questbarsen är sockerfria och har relativt lågt kaloriinnehåll. Hoppas på de resterande 9! 
 
Den här och "Kiwi Yoghurt" är det absolut äckligaste jag smakat. 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: