duvetmia

2014-05-15
20:50:15

get it right

För varje gång jag cyklar till jobbet blir mitt cykelhat bara mindre och mindre. Jag har nästan börjat njuta lite när jag trampar hem.
 
Idag var jag hem till Anna och Patrik efter jobbet. Drack lite kaffe och gosade lite med deras (numera stora!) pojkar. Bestämde att det inte ska gå 6 månader innan vi ses nästa gång, haha. 
 
När jag kom hem drog jag direkt ut och sprang. Med magen full av kaffe och frukt var jag inte direkt i toppform och dessutom kände jag av mina benhinnor.. Tog mig i alla fall igenom 4 kilometer. Träningsglädjen finns där även om konditionen inte riktigt hänger med. 
 
2014-05-14
19:54:17

Första löpturen med mamma

Jag har aldrig sprungit tillsammans med mamma i hela mitt liv, förrän idag. Vi bestämde oss för att ta oss ut till Björnön istället för gymmet. "Tyvärr" var det någon form av löpevent där så det var mycket bilar och folk. Började därför inte vid starten utan på något sätt mitt ute i skogen och ja. Betade väl av 7 kilometer ungefär. Satte inte på Runkeeper direkt eftersom vi trodde att vi skulle komma till spåret rätt fort, så jag vet inte exakt sträcka. Vi började med att gå tillsammans och sedan började jag och mamma jogga. Det var rätt så skönt att ta en lugn jogg och jag blev förvånad över hur mycket jag fick ut av det trots att jag var så långt ifrån personbästa. Och stolt över mamma. 
2014-05-11
17:56:00

när du stupar nästa gång vill jag bära dig

Jag har haft en fyra-dagars paus från träningen. Tänkte träna både i torsdags och i fredags men jag sov dåligt båda nätterna, så tröttheten (och den medföljande hungern..) gjorde att jag hellre kollade på Tru blood i soffan. Igår tänkte jag springa på morgonen men det spöregnade oavbrutet så det blev inget av med det. Åkte ut till Sevalla och firade pappa med mat och fika, innan jag åkte till Fia för utgång. Tyvärr har vi blivit gamla, så kvällen slutade med tjejsnack hos henne till 02:30, då vi beslöt att förvandla kvällen till en sleepover. Spenderade morgonen tillsammans med chips, dipp och godis framför Crossroads. Kom hem 13 idag och har gjort absolut ingenting sedan dess. 
 
10 dagar kvar till Vårruset. Funderar på att leta upp något löpprogram som kan panikfixa min kondition lite. Och äta 100 % nyttigt i ett par veckor. De senaste två helgerna har det blivit lite väl mycket kan jag tycka och det märks givetvis på min kropp. Vattenmängden i min kropp är inte nådig just nu,. Gått upp 3 kilo sedan i fredags morse, haha..
 
Nä. Kanske ska plugga lite finska en stund.