duvetmia

2014-03-07
11:21:57

Kan inte släppa det här med att bli vegan

God förmiddag!
Valde att inte starta Don't starve imorse och har således hunnit med både det ena och det andra. Bland annat har jag hunnit göra en "chokladtryffel" som fanns i ICAs senaste "buffé"-tidning och en tre-lagers chokladpudding. Chokladpuddingen var helt vegansk och tryffeln går att göra vegansk om man tar en passande choklad. Tänkte göra egna inlägg om dessa lite senare.
 
Jag funderar om jag ska ta en dag i veckan där jag äter vegansk mat. Börja någonstans. Så.. Numera är torsdagar helt fria från animaliska produkter. Peter har dessutom berättat att han aldrig varit så smal som när han var vegan, så jag hoppas på många fördelar, haha.
 
Har hunnit börja prenumenera på ToppHälsa och beställt lite mobilgrejer. Beställde en usb-kabel så att jag kan börja orka lägga in bilder här igen. Känns allt för motigt att hämta laddaren i sovrummet varje gång jag tagit en bild. Köpte även en nödladdare och en billaddare, ifall att. 
 
Nu ska jag fixa lite med våra blommor innan det är dags att fixa lunch. Blir varken veganskt eller vegetariskt idag, utan det blir en omelett med lättchorizo, tomat och gurka. Det är ett hett tips faktiskt. Varm gurka är renarama drömmen!
 
 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: