duvetmia

2014-03-05
10:36:36

Det som krävs.

Hej!
Min mage är inte speciellt glad just nu, kan man väl säga.. Peter fyllde år i fredags, mormor i lördags, vi firade Peter med våra familjer i söndags och i måndags var jag ledig (=äta alla glutenfria fikarester). Min mage klarar inte av socker, inte ens som glutenfri. Peter tycker att jag ska ge upp socker men det går inte så jättebra. 
 
Är inne på dag två av mitt nyanyanya liv. Måste vara smal till sommaren så att jag kan ha mina kläder, nu när jag äntligen kommer att ha semester. Funderar på att vara ännu kräsnare på jobbfronten nu. Fick inte förlängt på jobbet utan den 16:e går min visstidsanställning över till en tillsvidare. Så, en fast anställning plus betald semester gör att jag helst vill söka tillsvidaretjänster eller vikariat med möjlighet till tillsvidare. Om det inte är drömjobbet, det vill säga. Då skulle jag kunna hugga av en arm bara för att få in foten.
 
Träningen går hyffsat. Konditionen ökar som den ska, men jag tror att min förkylning som jag tror legat latent i typ en månad håller på att bryta ut. Klarade av att springa 3 minuter på löpbandet i måndags innan det kändes som att mitt bröst skulle explodera. Och det tog 10 minuter att gå bort det. Funderar på att hoppa träningen idag och vila tills fredag. Måste ta en promenad till ICA så vi får se om jag tar en omväg på en timme eller så istället. 
 
Här vägde jag 63 underbara kilo. Shortsen som sitter tight idag ramlade av mig då. Utan att överdriva. Var tvungen att ha ett snöre knytet i midjan under hela resan eftersom de ramlade av bara jag stod stilla.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: