duvetmia

2014-01-29
21:02:45

Vem sa att det är tråkigt att äta hälsosamt?

Var och shoppade med min fina vän Jessica på Erikslund igår. Provade en topp det första jag gjorde och jag kände direkt att det här är en stil som jag skulle kunna ha. Bestämde mig där och då för att det är dags att uppdatera min stil, vilket resulterade i en väldig massa inspiration i mitt huvud och kraftig användning av mina presentkort. Jag ska visa vad jag köpt så fort jag använder det, för jag orkar inte byta om och att fota dem som de är gör dem inte rättvisa. Fick dessutom en motivationskick för min viktnedgång också. Tänkte väldigt mycket på att det skulle vara ännu snyggare om jag vägde sisådär 14 kilo mindre.. Går åt rätt håll, om än väldigt sakta. Har tappat 2 kilo i år.
 
Sprang på gymmet. Snabbare än jag egentligen klarar av vilket resulterade i uppstötningar på bandet och 20 minuters svimkänsla efteråt.. Målet är att förbättra tiden med 5 minuter tills Vårruset i maj.
 
Min lunch idag: bananpannkakor med päronbitar och äppelmos, tärnad vattenmelon och mixad vattenmelon med is. Drömlunch för er som vill gå ner i vikt eller bara äta något supergott.
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: