duvetmia

2014-01-29
21:02:45

Vem sa att det är tråkigt att äta hälsosamt?

Var och shoppade med min fina vän Jessica på Erikslund igår. Provade en topp det första jag gjorde och jag kände direkt att det här är en stil som jag skulle kunna ha. Bestämde mig där och då för att det är dags att uppdatera min stil, vilket resulterade i en väldig massa inspiration i mitt huvud och kraftig användning av mina presentkort. Jag ska visa vad jag köpt så fort jag använder det, för jag orkar inte byta om och att fota dem som de är gör dem inte rättvisa. Fick dessutom en motivationskick för min viktnedgång också. Tänkte väldigt mycket på att det skulle vara ännu snyggare om jag vägde sisådär 14 kilo mindre.. Går åt rätt håll, om än väldigt sakta. Har tappat 2 kilo i år.
 
Sprang på gymmet. Snabbare än jag egentligen klarar av vilket resulterade i uppstötningar på bandet och 20 minuters svimkänsla efteråt.. Målet är att förbättra tiden med 5 minuter tills Vårruset i maj.
 
Min lunch idag: bananpannkakor med päronbitar och äppelmos, tärnad vattenmelon och mixad vattenmelon med is. Drömlunch för er som vill gå ner i vikt eller bara äta något supergott.
 
2014-01-07
21:14:09

en liten update

Idag var en rätt så bra dag matmässigt. Krängde lite oplanerade nötter och en proteinbar, men annars har det rullat på. Kom heller inte iväg till gymmet, hade inte packat väskan (orutinerat Mia!) och fastnade hemma när jag skulle mellanlanda.. Vägde mig när jag kom hem. Väger lika mycket som för en månad sedan, men mitt tillskott av fett syns.. Måste ha tappat groteskt mycket muskler. De har väl förtvinat och dött av allt socker och fett som jag stoppat i mig. 
 
Funderar på att köra en cleanse imorgon. Clean eating hela dagen. Jobbar 12-22 så jag borde klara mig undan det jobbiga suget på kvällen (om inte annat har jag ingenting att tillgå). Ska dessutom försöka ta mig iväg till gymmet innan jobbet.
 
Nej, nu ska jag googla efter lite matinspiration och snegla på Maria Wern på tv.
2014-01-06
19:22:30

januari

Hej!
Det är svårare än jag trodde att hitta tillbaka till bloggandet. Kan ha att göra med att mitt liv står ganska stilla för tillfället, och jag har ju inte direkt några starka åsikter som jag vill dela med mig av.
 
Imorgon börjar "mitt nya liv" och efter all denna julmat känner jag mig redo. Jag och Peter var på Maxi idag och det var bara nyttiga saker som fick följa med hem. 
 
Kan behövas efter potatisgratäng, oxfilé och rödvinssås hos Jessica igår.. Kollade på hockey och kände mig lite lycklig när Sverige satte ett mål. Jag hatar att titta på sport och kan inte en regel i hockey. Behöver jag säga att till och med jag blev förvånad?
 
Nu ska jag och Peter titta på film och dricka te.