duvetmia

2014-02-21
15:16:50

Oj, härinne ekar det ju.

Jag har tänkt varje dag att jag ska blogga, men inte kommit mig för. Har inte haft så mycket att skriva heller då jag jobbat, tränat, spelat PS4 och tittat på tv typ. 
 
Så är det fortfarande. Men idag är det lite utöver det vanliga. Sprang milen för första gången på nästan ett år. Klockade in på 57:21 vilket är helt okej med tanke på att jag inte vågade pressa mig till det yttersta. Ville inte behöva stanna halvvägs. Hade tagit mig igenom 11.3 km när bandet stannade efter 65 minuter. Och då gick jag 3 minuter. Efter det körde jag 60 minuter styrka för större delen av kroppen (inte bröst och mage) och avslutade med 15 minuter stretching innan jag gick hem. Hade kunnat köra på längre med styrkan, men eftersom jag jobbar kväll fanns det inte tillräckligt mycket tid. 
 
Nu har jag precis käkat. Blev stekt lax med svamp, morötter och selleri, plus rå tomat och gurka. Satt där det skulle efter att jag har förbrännt drygt 1500 kalorier. Nu tänkte jag göra mig själv lite kaffe och ta det lite lugnt en timme tills det är dags att dra till jobbet.
 
Var inte rädda för att klappa er själva på axeln!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: