duvetmia

2014-02-10
11:23:30

Ny vecka, nya möjligheter

God förmiddag!
Jag var nog riktigt trött igår, för jag somnade 22:30 och vaknade 9:30 idag.. Sitter med andra ord fortfarande och dricker mitt morgonkaffe (Indiska's med hasselnötssmak ♥). Dagens planer är att laga matlådor och sedan bara lata mig fram tills jag ska röra mig mot gymmet 16:45. 
 
Är så sjuktsjuktsjukt sugen på att åka utomlands. Antingen på solresa eller shoppingresa. Hemskt gärna en shoppingweekend med en vän som sedan blir till en vecka eller två i ett varmt land med Peter. Drömma kan man ju alltid, men det är ju ett tag kvar tills det blir några småttingar i det här hushållet så båda ska väl hinnas med kan jag tycka!
 
Går även i tankar på att bli vegan. Peter skrattade lite åt mig med orden "du är ju inte ens vegetarian?".. Jag tror att det är lite av en process. Jag äter bara rött kött om jag blir bjuden på det hemma hos någon, hemma äter jag samma mat som Peter (som är lakto-ovo-vegetarian) plus fisk/kyckling ibland när jag bara lagar åt mig själv och på senare tid köper jag inte vanlig mjölk utan mandelmjölk/sojamjölk till mina smooties och proteinshakes. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: