duvetmia

2014-02-07
09:47:51

Hej.

Tränings- och matvis har den här veckan gått jättebra. 2.4 kilo kvar till mitt första delmål och jag jobbar i helgen så jag kan förhoppningsvis inte förstöra allt för mycket.. Kommer att ha tränat 5 dagar och tror mig ha hittat en hållbar rutin. Jag har problem med mina benhinnor nu, antagligen eftersom jag vill springa mer än jag egentligen orkar, så jag har satt måndagar, onsdagar och fredagar som mina löpdagar. Bara jag springer 2 dagar i rad börjar de ömma rejält så tisdagar och torsdagar ska jag köra alternativ cardio som inte är så påfrestande för benhinnorna. Igår tog jag mig inte ens iväg till gymmet utan körde bara 30 minuter mage hemma på min träningsmatta.
 
För 2 år sedan körde jag jättemycket POP Pilates videor. De var alltid jobbiga och gav mig alltid träningsvärk, men igår klarade jag inte ens av att köra dem. Var tvungen att modifiera övningarna så att de blev lite lättare men fick ändå pausa och vila flera gånger.. På't igen bara. Hade ju en vilopuls på "Very fit" där ett tag, och det ska jag ha tillbaka. Eller vänta, jag vill tillbaka dit! Jag vill investera i mig själv och min hälsa.
 
Vi går vidare. Har precis ätit frukost och sitter nu och smuttar på min andra kopp hasselnötskaffe. Idag är jag ledig och på min att-göra-lista står jobbsök som nästa punkt. Det är en tuff arbetsmarknad (speciellt om man är nyutexaminerad och bara (även om det inte är så bara) har erfarenhet inom hemtjänsten) men hoppet är det sista som lämnar människan brukar man ju säga. Jag behöver bara en chans att visa ett företag vad jag kan och vad jag har att tillföra. Jag har hittills bara sökt jobb som jag verkligen vill ha och som jag både kan se mig utvecklas hos och vara med och utveckla.
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: