duvetmia

2014-02-21
15:16:50

Oj, härinne ekar det ju.

Jag har tänkt varje dag att jag ska blogga, men inte kommit mig för. Har inte haft så mycket att skriva heller då jag jobbat, tränat, spelat PS4 och tittat på tv typ. 
 
Så är det fortfarande. Men idag är det lite utöver det vanliga. Sprang milen för första gången på nästan ett år. Klockade in på 57:21 vilket är helt okej med tanke på att jag inte vågade pressa mig till det yttersta. Ville inte behöva stanna halvvägs. Hade tagit mig igenom 11.3 km när bandet stannade efter 65 minuter. Och då gick jag 3 minuter. Efter det körde jag 60 minuter styrka för större delen av kroppen (inte bröst och mage) och avslutade med 15 minuter stretching innan jag gick hem. Hade kunnat köra på längre med styrkan, men eftersom jag jobbar kväll fanns det inte tillräckligt mycket tid. 
 
Nu har jag precis käkat. Blev stekt lax med svamp, morötter och selleri, plus rå tomat och gurka. Satt där det skulle efter att jag har förbrännt drygt 1500 kalorier. Nu tänkte jag göra mig själv lite kaffe och ta det lite lugnt en timme tills det är dags att dra till jobbet.
 
Var inte rädda för att klappa er själva på axeln!
2014-02-15
10:45:24

En fredag i kärlekens tecken

Antar att inte någon missade att det var alla hjärtans dag igår? Jag började iallafall min dag med arbete 7-16, drog hem och förberedde inför gymmet, stod 45 minuter på löpbandet med modern min innan jag åkte hem och fixade mig för middagen med Peter.
 
Han hade bokat bord på Varda. Fick först ett kasst bord precis vid köket (gick inte att prata eftersom det bara slogs med porslin och bestick därinne..) så vi bad om att få byta. Sen gick de runt med stora brödkorgar och frågade om man ville ha istället för att ha en liten korg stå på bordet, vilket inte heller var så jättebra.. Och så ställde de bara vinflaskan på bordet så vi fick servera oss själva. Måste säga att jag tycker Varda har varit lite sämre de senaste gångerna vi har varit där. MEN, maten var god och vi hade jättetrevligt. 
 
'
Gammal bild, men jag såg typ likadan ut igår 
 
2014-02-13
18:53:31

.

God kväll!
Såg att det är Sverige - Ryssland som spelar hockey på OS ikväll. Det var alltså därför gymmet var nästintill folktomt. Fanns nog löpband hela tiden. Dock spelade det ingen roll, för jag sprang igår = crosstrainer idag. Stod 35 minuter med Friskistidningen i högsta hugg, sen blev det 30 minuter rygg/bröst och stretch på det. Nu har jag precis duschat, sitter i morgonrock och Peter har kommit hem. Med andra ord dags för det bästa: äta!
 
Måste komma ihåg att välja ut kläder till imorgon! Jag och Peter ska ut och äta, vi har bord 20:15 (på mystisk plats!!!). Jag slutar 16 och sedan ska jag träna. Antagligen med mina föräldrar som slutar 17, och då kommer jag hem 19:15 (dock duschad). Hej stress!