duvetmia

2014-08-30
12:58:49

uppdatering för er som kikar in här ibland

Det är som vanligt väldigt tomt här inne. Ändå har det hänt massor:
  • Jag har haft semester, som innehöll 8 dagar i Finland, kryssning med Fia och 3 dagar i Stockholm med Peter.
  • Jag har börjat jobba "ute" igen, det vill säga som vårdbiträde istället för administrativ assistent. Blandade känslor då båda arbetsuppgifterna har sina för- och nackdelar. Ska dock hoppa in och avlasta inne på kontoret ett par timmar i veckan eller så i fortsättningen. 
  • Jag har kommit in på en kurs med start på måndag. Jag ska läsa 15 hp arbetspsykologi hos Mittuniversitetet. Den är på 50 % och distans så jag ska jobba som vanligt under tiden. Blir säkert en riktig utmaning att bolla jobb, studier, träning och livet i helhet men det ska bli väldigt roligt och jag hoppas på att det kan få in min karriär på rätt spår. Efter att ha jobbat som assistent och bland annat skött planeringen av det dagliga hemtjänstarbetet så vill jag hjälpa företag att rekrytera bra medarbetare och gärna även se till att de sedan mår bra på arbetsplatsen - precis vad kursen innefattar! 
  • På måndag börjar jag dessutom detoxa. Ska köra en på 9 dagar från Forever med aloevera som bas. 
  • Jag är i min sämsta form på länge. Har legat på latsidan i sommar (sprang ganska mycket med mamma i Finland, annars ingenting). Får ta det för vad det är och köra på igen bara. 
Jag har dessutom varit på en pub i nyktert tillstånd och varit lika social som alla andra. En av många bra egenskaper som jag har utvecklat efter att ha jobbat inom hemtjänsten.  
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: