duvetmia

2013-09-12
18:06:36

Jag hade visst en blogg..

Hej! 
Har jobbat som en tok; 51:45 timmar förra veckan och 32:30 hittills den här veckan (exklusive raster!). Det kan behövas, kan jag väl tillägga, eftersom jag börjar misstänka att min dator börjar få nog, Allting slutar svara hela tiden, till och med Windows självt slutade svara där ett tag. Ska väl be min datorkunniga sambo att kika lite på den i hopp att rädda min kära vän. 
 
Annars då? Från och med måndag är jag månadsanställd på jobbet, så jag jobbar inte längre på bemanningstjänst. Gör inte så jättestor skillnad, förutom att jag ska vara kontaktman, kommer få färdiga scheman och ska infinna mig på möten. Jag ska dessutom få lära mig planera, men det är utöver min anställning för att jag tycker att det är kul att kunna. Har blivit omplacerad i och med mitt vikariat och tillhör numera Hökåsen-teamet, vilket innebär att jag inte längre hör hemma på Rönnby. Vet inte riktigt hur många procent det är på, men tror det är 75 (som jag kan få öka om det behövs). Roligt är det i alla fall, speciellt när jag får utöva mina beteendevetenskapliga kunskaper!
 
Vad gäller träning har jag varit iväg varje dag den här veckan. Har ordentlig träningsvärk eftersom min kropp numera är otränad. Det är rätt intressant att jag tappat styrka i alla muskler utom biceps. Kan bero på alla lyft på jobbet kanske? Finns inte så mycket mer att säga eftersom jag på alla träningsfronter är sämre än jag önskar att jag var. Eller vad som ens känns okej. 
 
Nu hinner jag inte skriva mer, för nu ska jag hämta upp Peter så att vi kan åka och handla. Firar nämligen att vi inte setts mer än typ 10 minuter om dagen sedan i lördags.. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: