duvetmia

2013-09-07
17:48:22

don't fall of the wagon

Har inte startat datorn på ett par dagar, därav min lilla frånvaro. I torsdags passade jag på att umgås med min fina pojkvän när han kom hem och hoppade därför träningen efter jobbet. Även om jag vill komma ner på en vettig vikt igen så prioriterar jag givetvis mina relationer framför det. Igår drog jag till gymmet på förmiddagen. Sprang de två kilometrarna i nedförsbacke som skiljer mig och gymmet åt, och entrade stället med blodsmak i munnen. Hejja min kondition! Jag hatar att den försvinner så fort, men tröstar mig med att den byggs upp nästan lika snabbt igen. Körde sedan armar i 30 minuter innan jag ofrivilligt intervallade hem.
 
Duschade lite snabbt och gick ner på stan för att möta upp Peters mamma för lunch. Drog i mig en kycklingsallad och en halv budapestbakelse. Jag veet - inget socker var det men jag såg inte att stället hade något roligt kaffe förrän efter att vi beställt, så jag unnade mig det. Jessica hämtade upp mig vid fyra, och då åkte vi till Maxi och handlade grejer för vår planerade tacokväll. Hon skjutsade hem mig strax före halv tio efter lite snack, mat och Skip-bo. Blev lite mer mat än jag hade föredragit, men som sagt - det är viktigare att vårda relationer! 
 
Idag har jag varit igång och gått upp med grejer till vinden, kastat sopor på återbruket, sprungit inne på Bauhaus och städat här hemma. Det får vara dagens motion då jag känner mig rätt låg på energi. Jobbar 7-22.15 imorgon så den lilla energi jag har kanske bör sparas på. Kanske.
 
Efter gårdagens löpning
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: