duvetmia

2013-09-03
20:43:49

Det är inte alltid som det går som man vill

Hej! 
Idag hade jag en riktigt tuff återkomst till gymmet. Sprang drygt två minuter på löpbandet innan jag insåg att det inte var min dag. Ställde mig på crosstrainern istället men efter 10 minuter började jag må illa. Efter 20 gick jag av och trodde nästan att jag skulle kräkas. Tog mig ändå igenom 30 minuter styrka (blandad överkropp) i väntan på att Peter skulle komma till Västerås och gå med mig hem. Var nära att spy fram till åtta ungefär (från halv sex) då jag kunde peta i mig lite yoghurt med en persika och det gick över så att jag kunde duscha. Jag misstänker att illamåendet kom eftersom jag var hungrig som en varg innan jag gick till gymmet. Drog i mig en proteinshake och trodde att det skulle räcka, men tydligen gjorde det inte det. 
 
Nu håller jag på med morgondagens matlåda: torsk och broccoli. Har ätit paj de tre senaste gångerna (lunch + middag igår och lunch idag) så det ska bli trevligt att bryta av lite. Hade över sedan kräftskivan i söndags och det passade bra eftersom jag inte hunnit laga någon matlåda. 
 
Just ja, invägningen igår. Vill ner 5.9 kilo till oktober för att komma under min "dödsvikt" och jag har tappat drygt två av dem redan. Jag vet att det bara är vätska, men den försvunna vätskan har redan gjort mig mindre plufsig. Veckomålet får bli tre kilo.
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: