duvetmia

2013-09-17
20:12:15

tisdagsmys

Hej!
Idag har jag först jobbat 7-16 och sedan drog jag till gymmet. Sprang 32 + 3 minuter (450 kcal, 5.5 km), körde armar, axlar och bröst i 30 och stretchade i 20. Satte igång en diskmaskin när jag kom hem, hoppade in i duschen, gjorde matlådor, torkade ur skafferiet (äntligen kan vår lägenhet sluta ha matvaror all over the place) och fixade sedan middag. Nu sitter jag alltså och käkar havregrynsgröt och har en lugn stund för första gången på hela dagen. 
 
Igår gick vi förresten och la oss 21.15. Ibland behövs det, haha. Kan inte göra det idag tyvärr, eftersom det är Svenska hollywoodfruar på televisionen. 
 
Försökte fota mig lite diskret på gymmet. 
 
2013-09-16
20:59:50

ASAP

Hej!Löpte bort över 500 kalorier på gymmet idag. Blev fördröjd på jobbet så jag kom till gymmet så sent, och eftersom jag skulle träna med mamma medan pappa bastade så hann vi inte mer än så. Konditionen blir bara bättre och bättre iallafall, drog 5 km på drygt 30 minuter (men vi stod på bandet i 40).
Jag är så stolt över mina fina föräldrar. Nu tränar de tre dagar i veckan och de kör verkligen stenhårt. Eftersom jag tränar sida vid sida med mamma vet jag att hon gör jättestora framsteg. Hon orkar springa mer och mer, och snabbare och snabbare. Hon är envis som en åsna och ska ALDRIG sänka vikterna när vi delar på en styrkemaskin. Men hon är förvånandsvärt stark också.
SÅÅÅÅSUGENPÅATTVANDRA.
2013-09-14
21:16:46

Lördagsmys

God kväll!
Mormor blev jätteglad när jag kom dit igår. Satt och pratade och drack kaffe i fem timmar. Visade henne hur man sätter på stödstrumpor på bästa sätt eftersom hennes i vanliga fall ligger och dammar i en byrålåda - tack jobbet! Gick hem och kollade på The Croods med Peter och popcorn innan vi gick och la oss. Det var ungefär en så seriös film som vi orkade se på. 
 
Idag gick jag upp klockan sex för att åka till jobbet. Jobbar 7-14 hela helgen så dagen rann iväg innan en annan hinner blinka. När jag kom hem förberedde jag lite inför målning här hemma och sedan har Peter och jag städat undan lite renoveringsgrejer som vi är klara med. Det går sakta men säkert framåt här hemma. Vilar från övrig form av fysisk aktivitet idag eftersom jag känner mig låg på energi. Min kropp har verkligen förlorat vanan att träna såhär mycket!