duvetmia

2013-10-05
19:49:46

Okej, jag erkänner..

.. det är möjligt att jag är Sveriges sämsta bloggerska. Jag är trött. Börjar nästan undra om det är kroniskt, för det släpper ta mig fan inte. Slarvar med träningen men har lovat mig själv att träna tre gånger i veckan. Jag orkar inte träna 5+ dagar/vecka längre, och jag tror helt ärligt inte att kroppen klarar av det just nu. Tre gånger känns överkomligt eftersom jag måste prioritera att orka jobba. 
 
Kanske inte ska ta så hårt på träningsblogg-nischen heller. Kanske är bättre att släppa lite på det så att ni faktiskt får några inlägg. Så.. Idag var jag och P ut till mina föräldrar efter frukost och hämtade deras släpkärra. Rev av två vändor till återbruket så nu är alla våra sopor äntligen (vissa av dem fanns redan före min tid!) borta och vi har lite mer utrymme i förrådet och på vinden. Kastade till exempel två set (!!!) utemöbler. Förrådet var så fullt att det inte gick att gå in i det. Utan att överdriva, alltså. Jag hade aldrig kört med släp tidigare, men det gick bra. Trots att jag till och med körde deras bil också. Jag kan ju vara lite osäker och nervös när jag gör nya saker, men jag klagar (oftast) inte och jag gör alltid mitt bästa.
 
När vi var klara med återbruket körde vi tillbaka släpet och fick mat, fika och födelsedagspresenter. Min bror var också där ute och hjälpte pappa med ladan, så både han och jag blev lite firade idag. Jag fick två vinflaskor (gjorda på min favoritdruva), en karaff och ett presentkort på Erikslunds shoppingcenter. Dessutom färgade jag och mamma mitt hår och så passade jag på att mysa med min älskade, saknade kisse (som var jääääättekelig och skulle vara i mitt knä hela tiden).
 
Fick blommor av min man igår ♥
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: