duvetmia

2013-10-18
17:43:14

M.I.A

Sov jättedåligt måndag-, tisdag- och onsdagnatt. Det resulterade i att jag somnade 22.30 igår och vaknade 10.10 idag. Enda avbrottet i min sömn var 6.30 när Peters klocka ringde. Var rätt trött, med andra ord. Därför har det "bara" blivit träning 3 dagar den här veckan, men dessa 3 gånger har varit jäkligt intensiva. Löpning och ben med mamma idag. Blir så stolt varje gång vi tränar tillsammans. För det första är hon envis som en åsna och SKA klara det mål hon satt upp och för det andra så får hon ju så fina resultat. Springer både fortare och längre för tamigfan varje pass. 
 
Har ju tränat på Friskis till och från i typ 5 år. Nu är det andra gången som jag stöter ihop med otrevlig personal och trots att det var ett par år sedan sist så blir jag så besviken. Det tar bort så mycket av träningsglädjen när man blir illa behandlad och jag tror att det i båda fallen handlade om att jag är ung. Första gången fick jag en utskällning för att sprayflaskan rasade efter att jag hängt upp den och jag hade börjat gå därifrån. Jag hörde det inte då jag hade musik i öronen och det hade gott och väl räckt med att han hade gjort mig uppmärksam på det (och om det var som han trodde, att jag bara struntade i det, bett mig plocka upp den). Istället blev han förbannad direkt och skällde ut mig med höjd röst. Andra gången var i onsdags när jag glömt mitt gymkort. Det är FÖRSTA gången i mitt liv som jag glömmer mitt gymkort (inklusive när jag tränade på oxen innan också) men ändå hade kvinnan i receptionen så jävla dålig attityd. Till och med mamma reagerade på att hon lät så otrevlig. MEN så ska jag lägga till att alla andra jag har stött på på gymmet har varit jättetrevliga, så inget ont om (övrig) personalen på Björnövägen!
 
Nåja. Nu ska jag hälla upp ett glas vin och börja med pirogerna som jag och Peter ska äta ikväll. Första gången jag försöker mig på glutenfria, så det ska bli spännande!
 
Dagens löp (inklusive 5 min nedvarvning/gång). Konditionen blir bättre igen för varje gång!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: