duvetmia

2013-10-23
10:27:52

M.I.A again!

I måndags var jag iväg och tränade med mina föräldrar efter jobbet. Löpte som om jag var född till det och körde överkropp i 20 minuter innan (var svinmycket folk på gymmet så vi körde i princip det vi fick tag på). Kom hem 19.05 och 19.10 sov jag i soffan. Vaknade väl 20.30 ungefär och halvkollade lite på TV till 22. Blev inte mycket gjort den kvällen, kan man väl säga.. 
 
Igår jobbade jag till 16, och hade tvättid 17-22. Blev inte alls mycket gjort (ja, utöver tvätten då) då heller. Startade min dator men min produktnyckel till Windows strulade och siffrorna under datorn är 50% bortnötta så Peter fick roa sig med att lösa det problemet (och jag var med andra ord datorlös). Ingen träning men kompenserade med att vara extra noga med maten.
 
Idag är jag ledig. Gick upp 8.30 och kollade på Svenska hollywoodfruar och nu Pretty little liars. Såg att det har kommit en ny serie, Ravenswood, som alla inbitna PPL:are förstår är en spinoff (Caleb finns med i cast-listan). Ska ta det lugnt (eventuellt söka lite jobb eller så) till strax innan 17, för då ska jag möta upp mina föräldrar på gymmet för lite träning.
 
Påtal om jobb fick jag min lönespec idag. Får 1.5 lön (månadslönen för november och timlönen för halva september) vilket jag helt hade glömt bort! Härlig onsdagsöverraskning! 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: