duvetmia

2013-11-02
10:31:56

Lördagsgodis

Jag glömde att skriva att jag har världens träningsvärk i magen, va? Hade det redan igår morse, men det blev värre under dagen och i vanlig hederlig "dag två" anda kom jag knappt upp ur sängen idag. Magen tycker jag är lite handikappande att ha träningsvärk i, eftersom man använder magmusklerna nästan hela tiden. Det gör ont att bland annat prata, skratta, växla i bilen, resa sig upp samt öppna kylskåpsdörren. 
 
Idag har jag min påfyllningsdag. Har bestämt mig för att jag en dag i veckan får äta vad jag vill, men utan att överdriva (behöver inte köpa både godis, glass, chips och nötter liksom). Startade med en gigantisk frukost som tog en timme av konstant ätande att äta upp. Fyra skivor rostbröd (glutenfritt och kantbitar så det är typ två stora vanliga skivor) med leverpastej, fruktsallad med yoghurt, jordnötssmör och cashewnötter vilket jag sköljde ner med juice och kaffe. Lär bli en lätt lunch om man säger så..
 
Anledningen till att jag har valt att lägga upp det 5 dagar på 1200 kcal, 1 påfyllningsdag och 1 "äta nyttigt men inte räkna kcal" är att jag på vardagar inte har några problem att räkna kalorier, men på söndagar som jag egentligen också vill banta inte kommer att kunna väga och räkna allting (och därför kan hamna i ett läge att en godisbit inte gör någonting). Jag är med andra ord lite rädd att tappa motivationen och diciplinen om jag sätter för stora krav på mig själv. Min fridag har jag lagt in av typ samma orsak. Jag vill kunna gå ut och äta, fika om någon fyller år, unna mig något och så vidare utan att hela dagen blir förstörd. Jag lägger även in den för att få lite ny energi inför den kommande veckan.
 
Gammal bild där jag är några kilo lättare
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: