duvetmia

2013-11-03
11:01:59

Idag är jag inte ens lite hungrig

Jag vågar inte ens väga mig idag. Åt groteska mängder igår och "råkade" till och med få i mig gluten. Potatisgrejerna i ugnen, läser på påsen och ser att det är vetemjöl i dem och ignorerar sedan den vetskapen. Vet inte om det är naturgodiset eller potatisen som gör att min mage är svullen idag. Blir ett par tjockisbyxor idag när vi ska till Anna och Patrik och fika (förtär min saffransröra, alternativt kvarg med björnbär). Det känns lite tråkigt när jag hade mina favoritbyxor igår och de satt helt okej.. Lär inte kunna knäppa dem idag, och då överdriver jag inte ens! Är ungefär samma som när jag åt socker innan jag slutade med gluten:
 
(alltså gamla bilder. ca 6 timmar mellan dem)
 
Igår åkte jag och Peter och shoppade lite till hemmet. Beställde en förvaringspuff till sovrummet och ett vardagsrumsbord, köpte en brödlåda, en sån där värmeljusgrej man värmer glögg med, handtag till hallgarderoberna, iphoneplånbok + "träningsarmväska" och en hallspegel.
 
Hade köpt en köksklocka tidigare som vi tänkte sätta upp men den såg så billig ut när vi tog fram den, att vi hivade den.. 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: