duvetmia

2013-11-09
10:49:26

En ny era

Startade inte ens datorn igår. Jobbade 6.45-14.45, drog till gymmet och mötte upp båda mina föräldrar och körde ett "intervallpass" i 44 minuter bestående av 5 minuter gång växlat med 5 minuter jogging + 9 minuter nedvarvning (1 min jogg+1 min gång). 2 jobbiga dagar på jobbet gjorde att jag kände att det räckte i konditionsväg. Rockade sedan överkropp i 25 minuter och stretchade lite innan vi duschade. När jag stod på löpbandet insåg jag att jag glömde göra en grej på jobbet så det var bara att åka tillbaka efter gymmet och fixa det. Tog typ 5 minuter då det var en liten struntsak, men jag ville ändå göra det istället för att dagens medarbetare skulle få göra det idag. Sån är jag!
 
Kom hem nästan samtidigt som Peter, käkade och tittade på ett par filmer. Under den andra, vilken var en skräckis, somnade jag när klockan var typ 21.30. Den handlade om zombies i en rymdstation och själva rymddelen gjorde att det inte var riktigt min typ av film. Gött att sova, men drygt att Peter frågade femtioelva gånger om jag sov, "nääääe"..
 
Idag har jag ätit en brakfrukost trots att det inte är min ätardag. Sparar den till imorgon då det blir massor av fika när ett par fäder ska firas. 3 rostmackor, juice och 1 ägg. Snart 2 timmar sedan och jag är fortfarande i matkoma. Funderar på att gå ut en sväng men det är kallt, rått, grått och allmänt oattraktivt. Peter sa iallafall att det syns att jag gått ner i vikt. 3 veckor and still going strong. Har inte tappat ett gram denna vecka enligt vågen, men kläderna säger annat. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: