duvetmia

2013-11-25
17:48:51

Okej

Torsdag:
Jobbade 7-16 innan jag skyndade mig hem eftersom Jessica skulle komma förbi på kaffe. Var ett tag sedan så vi hade lite att ta igen, så att säga. När Peter kom hem fick jag reda på att större delen av helgen skulle spenderas i en bil. Peters mormor är sjuk och är väldigt illa däran..
 
Fredag:
Jobbade 7-15, sedan mötte jag upp mina föräldrar på gymmet innan jag fick skynda hem och packa. 22.00 släcktes lampan.
 
Lördag:
5.30 ringde klockan och 6.00 plockade Peters föräldrar upp oss. Sov ett par timmar i bilen innan vi stannade för frukost och fortsatt resa. Stickade massor i bilen (tydligen kan jag göra det utan att bli åksjuk, woho!) och vi var framme strax efter 14. Åkte till Hotellet (och en sväng till McDonalds) vid 21 och la oss tidigt.
 
Söndag:
Klockan ringde 8, packade i ordning och gick ner och åt frukost. Strax efter 9 satt vi återigen i bilen och var väl framme hos Peters mormor vid 10.30. 12.00 satt vi i bilen igen och prick 20.00 hoppade vi ur bilen här hemma.
 
Måndag:
Jobbade 7-15, mötte upp pappa på gymmet och nu sitter jag här. Har satt på en diskmaskin, ska göra middag och matlåda men mer än så blir det inte idag.
 
 
2013-11-20
19:46:40

Vecka 5 är inte min vecka

Hej!
Igår gjorde jag absolut ingenting fram till 17 då min tvättid började. Kände att det behövdes en sån dag!
 
Idag jobbade jag 7-15, svängde in på Lidl och sedan gymmet. Sprang 35 minuter, stretchade lite och körde ben i 30 minuter med mor min. 
 
Mitt liv är väldigt ointressant för tillfället. Händer verkligen ingenting. Jag tycker att det är skönt, men det blir liksom inte så roligt att blogga.
2013-11-18
20:11:08

Ny vecka, nya möjligheter

Åh, vad trött jag är. Sista gången jag kollade på klockan innan jag somnade var den 23.34, och det dröjde bra länge efter det innan jag somnade. Sedan vaknade jag två gånger under nattens lopp och hade problem att somna om båda gångerna. Vet inte om det är för att min kropp inte är helt hundra. Vid 17 igår fick jag ont i magen och svällde upp så mycket att jag var tvungen att gå upp 2 storlekar på byxor (vilket är 6 cm!). Såg riktigt gravid ut och trodde nästan att jag skulle behöva åka hem, men efter två timmar vände det. Är fortfarande lite svullen men jag ser inte gravid ut längre. 
 
Klockan ringde 6 imorse och jag ville mest av allt somna om. Eller ja, mest av allt vill jag ju såklart behålla mitt jobb = jag krälade ut ur sängen mest likt en zombie. Hade en behaglig dag på jobbet och slutade 15. Åkte hem och fixade ett par mackor och kaffe. Behövde lite energi till gymmet, och energi fick jag. Sprang som om jag var född till det. Var jobbigt men samtidigt inte, som om jag skulle kunna stå där hela dagen. Gick dock av efter 35 minuter och slaktade överkropp med mamma i 30 minuter. Hälften maskiner och hälften hantlar. Sen jag kom hem har jag packat upp väskan och käkat mera macka (dock annan macka).
 
Detta är alltså inklusive 3 minuter gång. Hade nog kunnat ta ut mig mer, men vågade inte pressa mig hårdare.