duvetmia

2013-12-13
11:03:43

Catch up

Hej. Nästan 3 veckor senare. Vet knappt var jag ska börja..
 
Peters mormor dog veckan efter att vi var där, så vi ska på begravning på torsdag. 
 
Peter åkte till USA i söndags, tidigt, och kommer hem någon gång ikväll. Spenderade första natten (och dagen) hos mina föräldrar men resten har jag slitit hemma. Har sysselsatt mig med att baka allt julgodis, men har en tryffelsort och knäcken kvar att göra idag. Gjorde vit chokladtryffel, mörk chokladtryffel, ischoklad, rocky road, chokladkola, lussekatter och pepparkakor. Utöver det har jag jobbat kvällar tisdag-torsdag (onsdag redan från 12) och gått och lagt mig 24-01 eftersom jag inte behövde ta hänsyn till någon och jag hade sovmorgon dagen efter. Är inte så roligt att komma hem runt 22.30 och kasta sig i säng som jag gör i vanliga fall. 
 
Peter installerade Skype på min telefon innan han åkte (inte för att jag inte hade kunnat göra det själv, men det var han som fixade), och när vi provade meddelandefunktionen skickade vi samma smiley till varandra exakt samtidigt. Great minds think alike ♥ Han skickade ett vanligt sms den första natten när han kom fram till hotellet, och sedan ringde han mig på skype på måndagen och onsdagen. Vi pratade via videofunktionen ca 15 minuter båda gångerna och i onsdags när vi la på hade jag tårar i ögonen. Det här är det längsta vi varit ifrån varandra sedan vi blev tillsammans. Enda gången vi varit ifrån varandra längre var två månader efter att vi träffades, när jag åkte till Finland en vecka. Saknar honom fruktansvärt mycket, även om det har varit lite skönt att få så mycket egentid. Jobbar i helgen (7-16+7-13.30) så vi hinner inte träffas så mycket, vilket är tråkigt!
 
Bantningen är lagd på is till 2 januari. Maten är katastrofal just nu och träning blir bara av tillsammans med mina föräldrar när jag inte jobbar kväll (=2-3 gånger i veckan). Har dessutom börjat få lite ont i halsen så det har varit ett par gånger nu när jag tagit det lite lugnare. 
 
Som ni ser har det inte hänt så mycket. 
 
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: